2015. január 6., kedd

Bemutatkozás

  Kedvcsinálónak is nevezhetném :D Nem fogok ódákat regélni a történetemről, a szereplőkről, legfőképp pedig magamról nem. Legyen elég annyi, hogy szeretek írni, és úgy döntöttem, ezt a sztorit megírom itt is, hogy ne csak én és a legközelebbi barátaim élvezzék, hanem bárki, aki rátalál. A következő bejegyzésekben egy 16 éves lány, Park Ha Ni történetét ismerhetitek meg, akinek valóra válik a legnagyobb álma, de idővel rájön valamire... 3 év kell arra, hogy rájöjjön arra, mire érdemes vágyni, várni.
  Gondolom, feltűnt, hogy nem egy szokványos nevet választottam. Hát nem. A név koreai, a történet 90%-a Koreában játszódik, és a szereplők fele is koreai. De remélem, hogy ez nem veszi el senkinek a kedvét, sőt inkább megkedveli azokat az emberkéket, akik a történetben valósak, és nem a képzeletem szüleményei :) 
  Előre is bocsánat, ha lassan érkeznek a részek, nincs minden nap időm, de igyekezni fogok. És bocsánat, ha a blog külalakja nem nyeri el elsőre a tetszésedet. Időközben javítani fogok rajta, ígérem.
 Most ennyi, de írok minél hamarabb :)

Nincsenek megjegyzések: